NATURLIG SKÖNHETSESSENS

AERIAL HOOP: Aerial hoop utövas i en metalring där vi lär oss trick och combinationer samt en koreografi.

Denna träningsform finns tyvärr inte hos oss i dag men kommer att komma.


POLE CHOREO: I Pole Choreo handlar det om dans och koreografi. I denna kurs är det dans som ligger i fokus och vi utvecklar vår teknik och känsla i dansen.Det finns inget krav att gå upp till nästa nivå efter en avslutad nivå, man kan gå om en kurs hur många gånger som helst. Varje termin varierar tricken så man alltid lär sig något nytt. I varje nivå använder vi både statisk och spinny stång.

 PoleFit, Twerk, Core  & More samt stretch.Här börjar vi från grunden och bygger på upp i nivåerna. Vi lär oss trick, snurrar, combos och koreografi.

NYHETSBREV


Vill du hålla dig uppdaterad om nya terminer, klasser och workshops? Skriv då in din email och ämne här under.

Vill du säga upp din email på vår email lista skriv då in det här nedanför med din email.

ANNA VALFSON


Anna kommer till The Studio söndagen den 17/11 och håller i två workshops.

Trick and transitions 12:00 - 13:45
This workshop is all about the pole and power. We will work with static pole and learn some unique hardcore combinations with power spins, beautiful dynamic combinations, drops, chinesepole elements and Anna’s signature tricks.
Nivå: Beginner/intermediate.

Russian exotic 14:15 - 16:00
Choreography in heels
Nivå: All levels.

TYTTI JUSSILA


Vi på The Studio är väldigt glada att vår första workshop blir med Tytti!

Tytti började träna pole i Helsingfors 2012, fortsatte sedan i Stockholm och Gävle. Hon har varit poledance instruktör nu på tre studios, bland annat en omtyckt instruktör på Pole Poison. Hon är känd för sitt fina flow och jobbar mycket med spinny.

Hon kommer att hålla i två workshop den 13/1.
12:00-13:15
Low-flow: kombinationer både på stången och på golvet. Öppen nivå / nivå 1 uppåt.

13:30-14:45
Static & spinny flow: kombinationer både med statisk & spinny stång. Nivå 3-4 uppåt.

PHOTO SHOOT MED ANDREAS


11-12 maj kommer Photo By Andreas till The Studio i Gävle! Under en helg riggar vi upp kameror, blixtar och softboxar och kör en grym photoshoot. Alla som tränar hos The Studio är välkomna. Nybörjare eller proffs, spelar ingen roll!

Du kommer ha ca 10-15 minuter på dig med fotograf. Det är gott om tid för att sätta dina trick.
Fotografen ger instruktioner om att vrida sig på ett visst sätt för att ljuset ska bli bra osv. En instruktör finns med under fotograferingen och coachar, stöttar och passar, för att tricket ska se så bra ut som möjligt, få en bra vinkel osv.

Mellan poseringarna kan du vila och kolla på bilden i kameran och se vilka du vill behålla, vilken pose du är nöjd med osv. 
Inom några veckor får du dina bilder levererade via epost, redigerade och grymma. Vill du köpa till en förstoring av din bild efteråt, löser vi det.

Boka en tid, betala och fundera ut dina favorit-trick.

Vi vill hålla er uppdaterade efter regeringens senaste pressträff. Nu är det förbjudet att ha sammankomster på över 50 personer. Vi är som mest samtidigt på studion 24 personer. Vi kommer att fortsätta att hålla öppet men behöver er hjälp för att göra detta möjligt. De nya restriktioner som gäller nu är:

  • Ni får inte komma till ert pass mer än 15 minuter innan det börjar så vi inte blir fler än vad som behövs samtidigt i lokalen.
  • Ni måste lämna lokalen så fort ni kan efter ert pass har tagit slut för samma anledning som ovan.
  • Vi kommer att helt ställa in vår terminsavslutning och återkommer vid senare datum om det blir något annat alternativ.


De gamla restriktonerna gäller fortfarande och är fortfarande otroligt viktiga:

  • Tvätta händerna så fort ni kommer till studion. Lämna skor och jacka i trappen och tvätta era händer innan ni fortsätter in i lokalen. Tvätta gärna händerna igen innan lektionen. Även efter klassen tvättar vi händerna innan vi byter om och går hem.
  • Använd en ny handduk per person och gör ren mattor och stänger efter er. Vi tillåter inte att ni använder egna handdukar hemifrån då vi inte kan kontrollera om de är rena eller ej. Våra handdukar tvättas efter en användning.
  • Om ni känner er lite sjuka eller om någon i ert hushåll är sjuka, stanna hemma! Det är bättre att ni stannar hemma och missar pass en att riskera att sprida Covid-19. Om ni missar många pass så kommer vi att under terminen att lägga in extra pass ni kan ta igen på.


Det är en väldigt speciell situation i samhället och vi kommer att anpassa oss så ni inte förlorar tid eller pengar under denna period. Tillsammans löser vi det.

Vi har ökat vårt städschema och använder desinfektionsmedel på ytor varje dag.

Vi är så tacksamma att ni fortfarande vill komma och träna med oss och även att ni stöttar oss som ett mindre företag. Vi älskar att komma till jobbet varje vecka och få spendera vår tid med er och se er utvecklas. Så länge vi kan fortsätta vår verksamhet på ett säkert sätt så kommer vi att göra det.

Tack för er hjälp och fortsätt med det bra jobbet ni gör med frånvaro anmälan när ni känner er krassliga och att ni får oss som jobbar på The Studio att älska vårt jobb varje dag ❤️

EMMA HUGOSSON


DIRTY DANCER FLOORWORK
27/4, 12:30 - 14:30
120 min 

Till denna workshop behöver du knäskydd/benvärmare och platform heels (valfritt). 

Lär dig dansa HETT FLOORWORK med självförtroende! 

Workshopen innehåller bl.a: 
- Självförtroende-stärkande dansövningar. 
- Improvisationsövningar sexy style (sker i grupp). 
- CATWALK! Ta fram din kaxiga attityd och lär dig äga golvet i Emmas populära catwalk-övning (no heels). 
- Sexiga combos på golvet med twerk, body waves, leg work mm. 

Fokus ligger på dans, uttryck och att VÅGA släppa fram sin inre diva! 
Oavsett om du vill lära dig dansa mjukt och fint på golvet eller hitta ditt flow mellan poletricks så är det här workshopen för dig! Nybörjare eller avancerad spelar ingen roll, du kommer få roliga utmaningar för att utveckla din dans. 

Om Emma: 
Emma är erfaren dansare och certifierad instruktör i poledance och twerk. Hon har flera års arbetslivserfarenhet av att undervisa i dans. 
Dansglädje, flow, musikalitet och freestyle kännetecknar hennes dansstil inom genren exotic. 
Som instruktör brinner Emma för att eleverna ska känna sig bekväma i sig själva och sin kropp, att de ska våga känna musiken och dansa loss. 

Termin 4 är tyvärr uppskjuten med startdatum i oktober.

Onsdag 18/8 drabbades Gävleområdet av det värsta regnovädret i Sverige på 20 år och även vi blev drabbade. Vår studio som ligger i källaren blev översvämmad i alla utrymmen vi har och behöver tyvärr totalrenovera studion. Detta är väldigt tråkigt men vi ger inte upp och har redan påbörjat arbetet att återställa och komma tillbaka bättre och starkare än innan.

Just nu går det inte att boka kurserna inför nästa termin utan bokningen kommer att öppna åter igen när vi har ett öppningsdatum.

Under tiden vi bygger upp vår studio igen kommer vi att erbjuda pass online. Detta är något vi fortfarande jobbar på och kommer snart.

Tack för allt stöd vi fått av våra elever och vänner, vi ses snart igen!

NY STUDIO

Mitt i centrala Gävle öppnade
The Studio - pole & aerial i januari 2019. Det är Andréa Hammarström som driver studion med hennes team som tillsammans har en stor erfarenhet av sporten. 

Hos oss behövs inga förkunskaper och det är en sport för alla, vi ser fram emot att träffa er alla på The Studio!