VÅRA KURSER

På The Studio har vi kurser för alla!

PoleDance finns i fem nivåer som alla innehåller dans.

Gillar du klackar så finns fyra variationer av Heels som alla också innehåller dans.

Är du mer intresserad av tricks och styrka än dans så har vi PoleFit.

Vi har även kurser utan stång, t.ex. Twerk, Core & More och Stretch

POLEPLAYFör barn mellan 5 och 8 år.

Fokus på lek, klättring och gymnastiska övningar.


JUNIOR POLEFör barn mellan 9 och 14 år.

Här testar vi allt som ingår i pole dance men anpassat på individnivå. Vi kör även kortare koreografier varje lektion.


POLEFITHär är det större fokus på tricks, fitness och styrka. I denna kurs är det ingen dans, så perfekt för dig som tycker det är roligare att lära sig tricks och bygga styrka. Polefit kräver inga förkunskaper. Övningarna anpassas

efter individnivå.


POLE COMBOSHär varvar vi styrkekombinationer med flowiga snurrkombinationer. Fokus på styrka, tricks och snygga övergångar i olika
variationer av kombinationer.
Övningarna anpassas

efter individnivå.


POLE DANCENIVÅ 1

Här börjar vi från grunden inom pole dance. Det krävs inga förkunskaper utan kom som du är! Varje pass innehåller uppvärmning, stretch, tricks och dans. Tillsammans bygger vi upp muskler och själförtroende. 


NIVÅ 2

Här fortsätter vi upp på stången och gör en invert (går upp och ner) för första gången. För att börja i nivå 2 krävs en stabil klättring.


NIVÅ 3

Här fortsätter vi att utveckla våra kunskaper uppe på stången med trick som gemini. För att börja i nivå 3 krävs en stabil invert.


NIVÅ 4

Här bygger vi ihop tricks till combos och lär oss tricks som handspring och brassmonkey. För att börja i nivå 4 krävs en stabil aerial invert.


NIVÅ 5

I nivå 5 fortsätter vi att utvecklas i avancerade tricks som iron-x och vi fortsätter att utvecklas som dansare. I nivå 5 krävs en stabil shoulder mount.


OSÄKER PÅ NIVÅ?

Om du har dansat förr men är osäker vilken nivå som skulle passa dig bäst på The Studio, kontakta då oss så hjälper vi dig hitta rätt.

TWERKI denna kurs lär vi oss twerktekniker och en koreografi. Mycket fart och magisk träning för ben och rumpa! Knäskydd rekomenderas för denna kurs.

HEELSBEGINNERS

Här börjar vi med grunderna att dansa i klackar. Det krävs inga förkunskaper utan kom som du är! Varje pass innehåller uppvärmning, stretch, tricks och dans. Tillsammans bygger vi upp muskler och själförtroende. 


FLOW

Heels Flow är en blandning av sensuell dans och tricks. Vi lär oss floorwork, dans och att jobba med hela kroppen till musiken. För Heels Flow krävs att du kan grunderna i dans med klackar.


POLE

Heels pole är en blandning av sensuell dans och tricks. Vi lär oss floorwork, dans och att jobba med hela kroppen till musiken. Pole kräver en stabil klättring samt att du kan grunderna i dans med klackar.


AMERICAN

I American Heels är det stort fokus på sensualitet och floorwork. American Heels kräver att du kan grunderna i dans med klackar.

CORE & MOREDetta är ett rent fitness pass utan stänger där vi fokuserar på mage, rygg, rumpa och ben.

Perfekt för dig som vill ha en stark core för pole eller bara i livet.

STRETCHEn klass där vi lägger extra fokus på aktiv stretch. Vi jobbar med styrka och stretch för hela kroppen även om vi lägger krutet på ökad höft-, ben-, rygg- och axelrörlighet för att göra dig stark och smidig för Pole Dance. Klassen passar alla som vill förbättra sin rörlighet.

OPEN POLEOpen Pole är egen träning utan instruktör.